Bu başlık altında günlük tahminleri Won & Lost şeklinde Yüzdeye bölerek,Günlük başarımızı hesaplayacağız.. Verdiğim tercihleri anlaşılacağı gibi yeşille işaretlendirdim.. Başarı yüzdemizin yüksek olması dileğiyle.. Verilen Tahmin: 19 Tahmin Won: Lost:
Won: 9Lost: 10Aradığımız süprizlere göre sonuç fena sayılmaz daha da iyi olması dileğiyle,Bol Şanslar DEH'ALILAR.. Başarı Yüzdesi: %43
Verdiğim tercihleri anlaşılacağı gibi yeşille işaretlendirdim..Başarı yüzdemizin yüksek olması dileğiyle.. Verilen Tahmin: 55 Tahmin Won:Lost:
GÜNÜN MAÇI101 - PSV Eindhoven & Vitesse | 21:00Evinde hırçın bi oyun sergileyip, rahat pozisyon bulup zor pozisyon veren kazanmak için sahaya çıktıklarını gösteren PSV Eindhoven İç sahada 7 Galibiyet - 1 Beraberlik ile oynuyor.. Vitesse ise deplasmanda vasatı dahi aşamıyor, Vitessenin en önemli eksiklerinden olan Forvet Bony (10 Gol) ve Orta alandan Anthony Annan ülkesinin milli takımında, diğer önemli orta saha oyuncusu Nicky Hofs ise sarı kart cezalısı.. PSV ise tam kadro olarak sahada bulunacak.. Nitekim deplasmanda Gol sorunu yaşayan takımların başında olan Vitesse'ye bu eksiklerin doğrultusunda, ev sahibi takım PSV Eindhoven pozisyon dahi vermez..101 - PSV Eindhoven & Vitesse | KG Yok @1.60
eline sağlık hollanda li,gine yok oynamak ta çok aksiyonu olan bi tercih olsa gerek ama yinede ben alacam a takımından bi kupon olşturuyorum bunuda ekledim eline sağlık kardeş
Verdiğim tercihleri anlaşılacağı gibi yeşille işaretlendirdim..Başarı yüzdemizin yüksek olması dileğiyle.. Verilen Tahmin: 51 TahminWon: 23Lost: 28Başarı Yüzdesi : %41 Not: AGOVV - Volendam maçı ertelenmiştir..