Spor Toto Süper Ligi

Konu, 'Spor toto süper lig /bank asya' kısmında adem1903 tarafından paylaşıldı.

1. adem1903 Moderator

28 ocak cumartesi

[IMG] Antalyaspor - Genclerbirligi [IMG]
    Oynadığı son iki macta sahadan malubiyetle ayrılan antalyaspor evinde form grafiği yükselen ankara temsilcisi gençlerbirliğini konuk edecek. Son iki macında iyi futbol oynayan antalya sahadan malubiyetle ayrıldı . Antalyaspor'da kaleci Sammy sakat. Gençlerbirliği 36 puanla liğin zirvesini zorluyor acıkcası play-off mücadelesinde ben var olacagına inandıgım bir takım mac için tahmin gercekten zor atanın üstüne yatacagı bir mac ama ev sahibi olma avantajı Antalyasporu bir adım ileriye cıkarıyor ben kuponumda 2.10 orandan antalya galibiyetini düşünüyorum. Mac günü antalyada beklenen sıcaklık 8 derece
    tahmin 1 2.10

[IMG] Bursaspor - Galatasaray [IMG]

Bursaspor düşme sıralamasından sadece 8 puan yukarıda buda bursasporun durumunun ne oldugunu acıkca gösteriyor en son maçında gençlerbirliği karşısında 2-0 önde xxxxürdüğü macı arka arka iki gol yiyerek 1 puana razı olmuşlardı bence kazandıkları o 1 puan bile fazlaydı. Bursada ertugrul hoca şartları zorlamaya çalışsada yapacagı pek fazla bişey savunma hattı cok kötü. Lider gecen macta as kadroyu dinlerdi liğde bu sene en iyi topu oynayan galatasaray bursa karşısında zorlansada galip gelecegini düşünüyorum çekişmeli zorlu seyir zevkki olan bir mücadele olacagına inanıyorum.Bursada Basser,Tagoe milli takımda, Vederson cezalı. Galatasaray Eboue milli takımda, Yekta ve Baros sakatBursaspor'un cezası nedeniyle mücadeleyi sadece kadın ve çocuklar izleyebilecek.Mac günü iklim koşulları -5 derece kar yagışlı
    tahmin 2 1.70 gol var 1.50

29 ocak pazar

[IMG] Eskisehirspor - Orduspor [IMG]

ES -ES ersun yanal yönetiminde cıktıgı son 4 macta galibiyet yüzü göremedi evinde beraberlikler deblasmada malubiyetle tamamladı maclarını ve son macta trabzon karşısında farklı kaybettiler (4-1) Es-Esin artık kazanma zamanı geldi. Ordu spor deblasman karnesi pekte hoş degil 6 mactır deblasmandan galibiyetle dönemedi. Sert hava koşullarında oynanacak mücadelede ev sahibi avantajlı olsada macı başladıgı gibi bitme olasılıgı cok fazla sistem kuponlarda bareberlik denenebilir es-es verilen oran bana güven vermiyor.ES-ES te Hürriyet cezalı Sezgin, Bülent ve Serdar Özbay raktar sakat Orduspor'da i Gosso, Numan ve Fatih Tekke .mac günü hava durumu -5 parcalı bulutlu
    tahmin alt 1.50 ve ms 0 3.30
    [IMG] Karabukspor - Manisaspor [IMG]
    Emekci kardeşlerim bu hafta evlerinde liğin ortalarında her macında banko gördüğüm son maclarda dökülen 10 haftadır galibiyet alamayan manisasporu agırlıyor. Karabük evinde güven veren bir futbol oynuyor ki topladı 18 puanın 17 sini evinde almış anlayacanız ne varsa evimde var diyor. Manisa da teknik direktör degişimi oldu ve takımın başına Ümit OZAT getirildi yaptıgı ilk acıklamada güven vern demecler versede bu macta galip gelme olasılıgı cok düşük zevkli bir mücadele olacak iki takımda kazanmak zorunda. yanlız dikkat ceken bir istatistik her iki takım gol atan ve gol bulan takım özelliğinde. Karabükspor'da eksik oyuncu yok Manisada sakat Mehmet Güven eksik . mac günü karabükte hava 1 derece ve kar yagışlı
    tahmin karabuk galibiyeti 1.95 ve karşılıklı gol var 1.65

[IMG] Samsunspor - Buyuksehir [IMG]
    Karadeniz temsilcisi samsun evinde gecen haftanın flah takımı İBB yi agırlıyor her takımın agırlarken zorluk cektigi İBB karşısında samsun spor taraftar destegi ile maca cıkacak. Stadın ful olması beklenen mücadelede samsun eger liğden düşmek istemiyorsa evindeki macları mutlak suretle kazanmak zorunda evinde oynadıgı 10 maçta 3 galibiyet 4 berabelik vede 3 yenilgi alan bir takım sizinde anlayacanız gibi liğdeki sıralamasıda göz önüne alırsak evinde iyi durumda. Arif erdem yönetiminde büyük takımlara celme takma başarısını gectimiz hafta fenerbahçe karşısında başaran İBB eger bu macın sarhoşluguna düşerse bu macta kaybetme olasılıgı cok fazla ki takımda önemli eksikler bulunuyor Zayatte milli takımda Gökhan Süzen sakat sarı kart cezalıları Holmen ile Mahmut Tekdemir forma giyemeyecek.Sakatlıkları bulunan Efe İnanç ve Cihan'ın da oynayıp oynayamayacağı belli değil.Samsunspor'da Bance ve Selim Teber dışında cezalı Kemal Tokak bu karşılaşmada forma giyemeyecek.hava koşulları mac günü 1 derece va karla karışık yagmurlu
    tahmin samsun kaybetmez 1x ç 1.24

[IMG] Ankaragucu - Trabzonspor [IMG]
    Yılların takımı koca bir dev malesef bu sene 2.liğe düşecek bu haftadan sonra mucize olmaz. handikapların takımı oldu onurlu mücadele malesef buraya kadar. Trabzon farklı kazanır cok detaya girmeye gerek yok hava koşulları -7 derece cok bulutlu
    tahmin ts kazanır.

[IMG] Gaziantepspor - Sivasspor [IMG]
    Geçtimiz hafta beşiktaş karşısında 2 defa önegecmesine ragmen 90+6 da tartışmalı bir gol yiyerek sahadan maglup ayrılan gaziantep bu haftaki konugu liğde fırtına gibi esen sivasspor. Gaziantepte teknikekip degişikligi oldu Abdullah Ercan istifa etti göreve hikmet karaman getirildi son macında antep hem puan hemde moral ve oyuncu kaybına ugradı. Sivas son 10 macında malubiyetle tanışmadı 6 galibiyet ve 4 beraberlik aldı cok iyi sonuçlara imza atıyorlar gençlerbirliği ile beraber play-offu zorluyorlar.Gaziantepspor'da Ivan sakat, Elyasa ve Emre Güngör cezalı. Kaleci Karcemarskas sakat, Bekir Ozan ve Turgut Doğan'da cezalı . Sivasspor'da Faty, Hayrettin, Keita ve kaleci Borjan bu maçta da forma giyemeyecek. mac günü gaziantepte hava durumu -4 az bulutlu
    mac için tahminim sivasın kaybetmeyeci sistem kuponlarda 2 işaretlenmeli ve karşılıklı gollerin olacagı bir mücadele izleyecez
    tahmin gol var1.55 ve 2 2.55

[IMG] Fenerbahce - Mersin İY [IMG]
    Son macında İBBye kaybeden fenerbahçe 5 haftadır maglup olan mersin idmanyurdunu agırlıyor. Kendi sahasında maca her zaman 1-0 önde başlayan fenerbahçe bu sefer bizleri yanıltmayacak handikap beklediğim bir sonuç olacak
    hava koşulları karlı ve -8 derece
    tahmin fenerbahçe handikaplı kazanır 1 1.55

30 ocak pazartesi

mac günü analiz edilecektir.
    [IMG] Kayserispor - Besiktas [IMG]

BERAY ve Merkez67 bunu beğendi.
  2. adem1903 Moderator

oran düşmeleri cezalılar sakatlar iklim ve hava koşulları takımların moral ve sorunları irdelenecek gün içerisinde maclar analiz edilecek ve zafer benim olacak
  3. Can1907 Site Admin

bizim olsa hipi...

beklemedeyiz..
  4. adem1903 Moderator

oran düşmeleri cezalılar sakatlar iklim ve hava koşulları takımların moral ve sorunları irdelenecek gün içerisinde maclar analiz edilecek ve zafer benim olacak yani bizim olacak
  5. ukartal İddaa Müdavimi

inşallah bekliyoruz...bol şanslar diliyoruz...
  6. BankoS Üye

elleriniz dert görmesin.merakla bekliyoruz.hava şartlarına özellikle dikkat etmek lazım zira her yer kar içinde.maç iptallerinin olabileceğini tahmin ediyorum.
  7. davidvillasanchez23 İddaa Müdavimi

ellerine sağlık usta... :cool:
  8. Karantina İddaa Müdavimi

Bekliyorum Adem Usta good
  9. adem1903 Moderator

teşekkürler beyler saolun good good good
  10. KESKİN Moderator

tşk ler adem baba ellerine sağlık good
  11. Can1907 Site Admin

adem baba son derece yerinde tahminler.. ellerine sağlık good
  12. adsemih GOLD ÜYE

emeğe saygı cüzdana money tesbih abi haftasonu patlayalım yaa afet