Spor Toto Süper Lig 9. hafta macların yorumları(adem81)

Konu, 'STS ligi günün tahmini / can1907' kısmında adem1903 tarafından paylaşıldı.

1. adem1903 Moderator

29 Ekim 2011, Cumartesi
    15:00 Antalyaspor -- Orduspor
    Gectimiz hafta 1 puanla haftayı kapatan iki takım antlada karşılacaklar.İki takıma baktımızda ben ordu sporun daha iyi oldugunu düşünüyorum 3 puan için saldıracaktır maca gelecek olursak karşılıklı goller bekliyorum
    Tahminim gol var 1 .60 good

19:00 Gaziantepspor -- Trabzonspor
    Gectimiz hafta biraz hakem yardımı biraz iyi futbolla arenada galatasarayı 4-2 ile gecen antep moraller yerine geldi trabzon bu sene kötü herkes buraka bakıyor burakta bu macta oynamayacak ben antepin 3. galibiyete yakın oldugunu düşünüyorum yada en azından yenilmez diyorum
    tahminim 1x acık 1 2.50 x 3.00 antep sana ne söylesem az kızgın

19:00 Eskişehirspor -- Samsunspor
    Uzun süredir galibiyete hasret kalan es-es yagına gelen samsunu evire cevire yener ve galibiyet hasretine son verir banko gördüğüm bir mac 1.70 den es es denemeye deger
    tahminim 1 1.70 good

30 Ekim 2011, Pazar
    15:00 Bursaspor -- Manisaspor
    Ordu karşısında son dakikada yediği golle 1 puana razı olan bursa form düzeni bir türlü oturmadı pimi çekilmiş bomba gibi aslında liğede iyi başlamışlardı. Manisa bu macı evinde oynasa bir adım önde olurdu ama şimdi şartlar eşit iddanın 1.40 bursa oranı bana göre cok az en az 1.70 felan olmalıydı bu oran neyse maca gelecek olursak üst secimini öneriyorum
    tahminim üst 1.55

16:00 Kayserispor -- Galatasaray
    Gectimiz hafta sıkıntılı bir 90 dk ardında evinde G.antepe 4-2 yenilerek hem 3 puanı hemde 2 futbolcusunu kaybeden cimbom defans hattı cok sıkıntılı kayseri bu durumdan faydalanmak isteyecektir. Nordin Amrabat sayesinde bir süprize imza atabilir
    tahminim 1 2.55

19:00 Beşiktaş -- Sivasspor
    Derbi mücadelesinde yediği şansız golün yanı sırada verdiği pozisyonları göz önüne aldıgımızda beşiktaş hala iyi degil defansında tek saglam kale egemen sivas bu macta gol bulur ve mac karşılıklı gollerle üst olur
    tahminim gol var 1.65 ve üst 1.50

19:00 Ankaragücü -- İstanbul B.B.
    Evsahibi takım hala sorunlarla ugraşıyor ama gercek olan bir şey var ziya dogan ve ögrencileri elinden gelen her şeyi yapmaya calışıyorlar .İ.B.B nin ne zaman ne yapacagı belli degil ama ben bu mac için İ.B.B maçı zorda olsa alacagını düşünüyorum
    tahminim 2 2.00

31 Ekim 2011, Pazartesi
    20:00 Mersin İ.Y. -- Gençlerbirliği
    20:00 Fenerbahçe -- Karabükspor
  2. KESKİN Site Admin

Ellerine sağlık adem baba burak yılmaz sakatken antep bencede denenir good
  3. wayyaw Moderator

Eline saglik Ademgood
  4. inductotherm Moderator

Ellerine sağlık Adem bol şanslar olsun...
  5. adem1903 Moderator

tşklr saolun
  6. morakrep İddaa Müdavimi

Emeğine sağlık abi good

Sayfayı Paylaş