10.09.2011 17:30 ESKİŞEHİRSPOR -BEŞİKTAŞ A.Ş. İki takımda sezon öncesi bir cok olayla sarsıldı iki takımında teknik direktörü hapiste yerine yenileri geldi. Maça gelecek olursak beşiktaşın bir adım önde oldugunu düşünüyorum sonuçta eskişehirdle oynanan son 10 macın 9 da sahadan galip ayrılmış tercihim ms 2 1.75 ve üst 1.65 10.09.2011 17:30 SAMSUNSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ Süper liğe bu sene yükselen samsun ilk macın heyacanı ile cıkacak sahaya yaptıgı saglam transferle kaliteli bir kadroya sahipler iki takımda kaybetmek istemeycektir tercihim alt 1.55 10.09.2011 20:00 MKE ANKARAGÜCÜ - MERSİN İDMAN YURDU Ankara gücü elinde ki cok iyi oyuncuları birer birer sattı Mersin uzun yıllar sonunda süper liğe cıktı ilk macında puan almak isteyecektir sitemciler 2 oynayabilir tercihim 02ç 1.25 10.09.2011 20:00 MANİSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Bir anada kendini devler liğinde bulan ts önemli oyuncular aldı giden oyuncuları büyük kayıp . hafta içi inter macını düşünmeslerse manisadan bir galibiyetle dönebilirler. manisaya bu sene hiç güvenmiyorum ilk mac olmasına ragmen tercihim 2 1.75 11.09.2011 17:30 BURSASPOR - KAYSERİSPOR ilk haftanın bana göre en zor macı avrupadan elenen bursa evinde kayseriyi agırlıyor bence bunlar cay kahve içsinler bu mactan uzak duralım tercihim !!!! 11.09.2011 17:30 KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SİVASSPOR Gectimiz yıl evindeki puancıklarla liğe tutunmasını bilen karabük ilk macta sivası yener. sivas bu sene liğde var olma savşı verecektir. sistemciler 1 bankocular 1xç deneyebilirler tercihim 1 2.00 11.09.2011 20:00 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GAZİANTEPSPOR Kora kor bir mücadelenin olacagınainandıgım macta taraflar ilk mac tan dolayı dikkatli olacaklardır ilk yarı sıfır veya mac sonu alt tercihim alt 1.55 11.09.2011 20:00 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GALATASARAY A.Ş. Belediye zor bir rakip ama galatasaray bu sene gecen yıl yaptıgı hataları yapmadı ve saglam transferlere imzalar attı bu sene gercekten favoriler takım olurlarsa tabi mas sonu gs sevinir tercihim 2 1.55 12.09.2011 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - ORDUSPOR Şüphesiz en kötü sezon acılışı yapacak olan fenerbance moral peşinde seyirciz oynanacak macta önemli yıldızlarıda elinden cıkaran feneri eger aykut hoca piskolojik olarak hazırlayamassa puan kaybı olabilir orduspor sagdan soldan topladıgı askerle iyi bir ordu kurdu tercihim karşılıklı gol var 1.65 ilk maclar olması sebebiyle banko macım yoktur bol şanslar
tşklr bakıpta gecme 2 saat yorum yaptık sayfa düzenledik tahmin yaptık tutar tutmaz ama bir tşk yaz be kardeşim
elİne saglik adem kardeŞ busene sÜperlİk ve bankasya sÜper olcak takimlarimiza baŞarilar elİne saglik
484 - Fenerbahce - Orduspor : Fenerbahcenın Hata Yapmasından Korkuyorum , Handıkap Yapamaz Dıye Bir Korkum Var Ancak Gol Yok Oynamayı Dusunuyorum Niye Dersenız Fenerbahce Bu Maçta Cok Iyı Oynayamaz Ordu Sporda Iyı Oynayamaz Lıge Ilk Ayak Basışı Ve Ilk Macı Fenerbahcenın Evınde Resmen Psikolojisi Bozulur . Ben İki Takımdan Birinin Gol Atamayacagını Dusunuorum Hatta Belkı Fenerbahcenın Bıle Gol Atamayacagını Dusunuyorum 3 Büyükler Resmen Patladı Buda Patlıcakmı ? Ya Mac 1-0 Biterse ? Korkumuz Bu . Onun Icın Handıkap Oynamayı Dusunmuyorum Daha Yuksek Orandan Karsılıklı Gol : Yok Oynamayı Dusunuyorum . Tahminim ( Karsılıklı Gol : Yok ) 1,70