süper toto süper liğ 1. hafta (adem81)

Konu, 'STS ligi günün tahmini / can1907' kısmında adem1903 tarafından paylaşıldı.

1. adem1903 Moderator

[IMG][IMG][IMG]

10.09.2011 17:30 ESKİŞEHİRSPOR -BEŞİKTAŞ A.Ş.
    İki takımda sezon öncesi bir cok olumsuz olayla sarsıldı iki takımında teknik direktörü hapiste yerine yenileri geldi. Maça gelecek olursak beşiktaşın bir adım önde oldugunu düşünüyorum sonuçta eskişehirdle oynanan son 10 macın 9 da sahadan galip ayrılmış
    tercihim ms 2 1.75kızgın ve üst good 1.65

10.09.2011 17:30 SAMSUNSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
    Süper liğe bu sene yükselen samsun ilk macın heyacanı ile cıkacak sahaya yaptıgı saglam transferle kaliteli bir kadroya sahipler iki takımda kaybetmek istemeycektir
    tercihim alt 1.55kızgın

10.09.2011 20:00 MKE ANKARAGÜCÜ - MERSİN İDMAN YURDU
    Ankara gücü elinde ki cok iyi oyuncuları birer birer sattı Mersin uzun yıllar sonunda süper liğe cıktı ilk macında puan almak isteyecektir sitemciler 2 oynayabilir
    tercihim 02ç 1.25good

10.09.2011 20:00 MANİSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
    Bir anada kendini devler liğinde bulan ts önemli oyuncular aldı giden oyuncuları büyük kayıp . hafta içi inter macını düşünmeslerse manisadan bir galibiyetle dönebilirler. manisaya bu sene hiç güvenmiyorum ilk mac olmasına ragmen
    tercihim 2 1.75kızgın

11.09.2011 17:30 BURSASPOR - KAYSERİSPOR
    ilk haftanın bana göre en zor macı avrupadan elenen bursa evinde kayseriyi agırlıyor bence bunlar cay kahve içsinler bu mactan uzak duralım
    tercihim !!!!

11.09.2011 17:30 KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SİVASSPOR
    Gectimiz yıl evindeki puancıklarla liğe tutunmasını bilen karabük ilk macta sivası yener. sivas bu sene liğde var olma savşı verecektir. sistemciler 1 bankocular 1xç deneyebilirler
    tercihim 1 2.00good

11.09.2011 20:00 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GAZİANTEPSPOR
    Kora kor bir mücadelenin olacagınainandıgım macta taraflar ilk mac tan dolayı dikkatli olacaklardır ilk yarı sıfır veya mac sonu alt
    tercihim alt 1.55good

11.09.2011 20:00 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - GALATASARAY A.Ş.
    Belediye zor bir rakip ama galatasaray bu sene gecen yıl yaptıgı hataları yapmadı ve saglam transferlere imzalar attı bu sene gercekten favoriler takım olurlarsa tabi mas sonu gs sevinir
    tercihim 2 1.55kızgın

12.09.2011 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - ORDUSPOR
    Şüphesiz en kötü sezon acılışı yapacak olan fenerbance moral peşinde seyirciz oynanacak macta önemli yıldızlarıda elinden cıkaran feneri eger aykut hoca piskolojik olarak hazırlayamassa puan kaybı olabilir orduspor sagdan soldan topladıgı askerle iyi bir ordu kurdu
    tercihim karşılıklı gol var 1.65

ilk maclar olması sebebiyle banko macım yoktur bol şanslar

'ayaz' bunu beğendi.
  2. telvin İddaa Müdavimi

Yenİ sezon tum takimlarimiza hayirli olsun
    adem81 bunu beğendi.
  3. Hakan1905 İddaa Müdavimi

guzel yorumlar deerlendırelım dostum good
    adem81 bunu beğendi.
  4. Can1907 Site Admin

adem eline sağlık abicim.. tercihlerde çok iyi.. hadi başarılar hepimize
    adem81 bunu beğendi.
  5. Leovin-7 Ewerywhere Karşıyaka

Emeğine sağlık adem baba
    adem81 bunu beğendi.
  6. turko917 İddaa Müdavimi

emeğine,ellerine sağlık abi güzel seçimlerr bol şans
    adem81 bunu beğendi.
  7. adem1903 Moderator

tşklr bakıpta gecme 2 saat yorum yaptık sayfa düzenledik tahmin yaptık tutar tutmaz ama bir tşk yaz be kardeşim
  8. 'ayaz' İddaa Müdavimi

elİne saglik adem kardeŞ busene sÜperlİk ve bankasya sÜper olcak takimlarimiza baŞarilar elİne saglik
    adem81 bunu beğendi.
  9. adem1903 Moderator

45 okuma 7 yorum bunada şükür :D
  10. berkoviç İddaa Müdavimi

eline sağlık abicim Samsun maçı isabet olmus
  11. kocadeli Üye

yorumlarin icin teskkrler bol sanslar arkadasim..
  12. adem1903 Moderator

4 dogru 4 yanlış ilk hafta :D
  13. morakrep İddaa Müdavimi

Performans düşüklüğü var sigara
  14. HakanEldemir Futbol Yazarı - Moderatör

484 - Fenerbahce - Orduspor : Fenerbahcenın Hata Yapmasından Korkuyorum , Handıkap Yapamaz Dıye Bir Korkum Var Ancak Gol Yok Oynamayı Dusunuyorum Niye Dersenız
    Fenerbahce Bu Maçta Cok Iyı Oynayamaz Ordu Sporda Iyı Oynayamaz Lıge Ilk Ayak Basışı Ve Ilk Macı Fenerbahcenın Evınde Resmen Psikolojisi Bozulur .
    Ben İki Takımdan Birinin Gol Atamayacagını Dusunuorum Hatta Belkı Fenerbahcenın Bıle Gol Atamayacagını Dusunuyorum 3 Büyükler Resmen Patladı Buda Patlıcakmı ?
    Ya Mac 1-0 Biterse ? Korkumuz Bu . Onun Icın Handıkap Oynamayı Dusunmuyorum Daha Yuksek Orandan Karsılıklı Gol : Yok Oynamayı Dusunuyorum .

Tahminim ( Karsılıklı Gol : Yok ) 1,70

Sayfayı Paylaş