* Galatasaray'a: Şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan daha önemlidir. 8-0'lık Ankaragücü-Galatasaray maçının ardından Onursal Başkanımız Seba bunu söylemişti. * Fenerbahçe'ye: 8 kulüp gündemde ama bu 12'ye gidecek. Maalasef Fenerbahçemizin adı herkesten çok geçiyor. Gündem yaratmak için hep Fenerbahçe'nin adı kullanılıyor. * Federasyona: Gerekirse verilen önergeyi geri çekelim. TFF Başkanını güven tazelemeye çağıralım. Seçim kararı alalım. Gelecekte, çocuklarımız 'kavga neden bitmedi'onu soracak. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Beşiktaş Başkanı Demiröre'nin konuşmaları büyük yankı uyandırdı. Konuşmasına, Galatasaray'a atıfta bulunarak başlayan Demirören, "Şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan daha önemlidir. 8-0'lık Ankaragücü-Galatasaray maçının ardından Onursal Başkanımız Süleyman Seba bunu söylemişti" ifadesini kullandı. Demirören'in bu sözlerinin ardından salonda uğultular yükselmeye başladı. Demirören, Galatasaray'ın ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef aldı. Genel Kurul Üyeleri'ni verilen önergeyi geri çekilmesi konusunda telkinde bulunan Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da güven tazelemesi için 'seçim' kararı alması gerektiğini dile getirdi. BOMBAYI ELİNDE BULDU Toplantıda konuşma yapmayı düşünmediğini ancak Altay Başkanı'nın konuşmasının ardından kararını değiştirdiğini ifade eden Yıldırım Demirören, "Bugün futbol nereye geldi bir düşünelim. Şapkamızı önümüze koyalım. Türk futboluna hizmet vermiş başkanlar yöneticilere yönelik bir operasyonla bugüne gelindi. Federasyon başkanımız bombayı elinde buldu. Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Hepimizin ortak hedefi Türk futbolu için bir karar almaktı. Alınacak kararlar camiaları memnun etmeyebilir. Şu ana kadar 8 kulüp gündemde, bu 12'ye kadar gidecek. Maalesef Fenerbahçemizin adı herkesten çok geçiyor. Reyting uğruna gündem yaratmak için hep Fenerbahçe'nin adı geçiyor. Ancak şu an 8 takım içinde. Türk futbolu için adım atmalıyız" şeklinde konuştu. MAHKEMEYİ BEKLEYELİM Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyelerinin iyi niyetleriyle bugünlere gelindiğinin altını çizen Demirören, şöyle devam etti: "Gerekirse verilen önergeyi geri çekelim. TFF Başkanını güven tazelemeye çağıralım. Seçim kararı alalım. Gelecekte kavgadan çocuklarımız bizden hesap sormayacak, çocuklarımız 'kavga neden bitmedi' onu soracak. Birlik ve beraberlik içinde hareket edelim. Bu işin doğrusu mahkeme sürecini beklemektir. Kulüplere öneriyorum önergemizi geri çekelim, Federasyon seçime gitsin." DEMİRÖREN İSTİFADemirören'in "Fenerbahçemizin adı herkesten çok geçiyor" sözleri ortalığı karıştırdı. Beşiktaş Başkanı'nın yaptığı açıklama, forumlarda ve sosyal paylaşım sitelerinde en çok konuşulan konu oldu. Bazı taraftar siteleri Demirören'i istifaya davet etti. Beşiktaş Başkanı ayrıca twitter'da "Trend Topic (TT)" yani en çok konuşulan konu oldu. ************************************************************************** Admin'in notu: Aklı başında olmayanlara en güzel cevabı vermiş.. Demirören'in bu davranışı herkese örnek olsun.. ayakta alkışlıyorum başkanı.. helal olsun ! .