KASA BAŞLANGIÇ MİKTARI : 100 BR. KASA AÇILIŞI: 07/02/2012 KASA KAPANIŞI: 29/02/2012 KUPON 1DONETSK - KHİMKİ >>> MS2 (-4,5) BUDUCNOST - BANVİT >>> MS1 (-0,5) VALENCİA - CEZ. NYMBURK >>> MS2 (+11,5) ALBA BERLİN - LİETUVOS RYTAS >>> MS2 (-0,5) SPARTAK ST. PETERSBURG - KRKA >>> MS2 (+18,5) BENETTON TREVİSO - LOKOMOTİV KUBAN >>> MS2 (+0,5) KUPON BEDELİ: 22 BR (sis. 4-5-6)KALAN KASA : 78 BR.
Ind.Pacers - Utah jazz >>> 1/1 (4.5/9.5) Boston Celtics - Cha. Bobcats >>>1/1 (7.5/14.5)Gs Warriors - Oklahoma City Thunder >>> ALT 205.5KUPON BEDELİ: 9 BRKALAN KASA : 59 BR.
kötü bir gündü hemen hemen en güvendiğim maçlar olan kimki ve kuban sayesinde kupon 4 te kaldı... Kasa Son Durum:67.35 BR.
Gümüşhanespor - Kırıkhanspor >>> ms1 (B) Aydınspor 1923 - Y.Yozgatspor >>> X2 (B) Ankara Demir - Bursa Nilüferspor >>> msX Dardanelspor - Tarsus İdman Yurdu >>> ms2 Pazarspor - Anadolu Üsküdar >>> msX Tekirova Bld. - Diyarbakır Kayapınar >>> msX Kupon Bedeli : 7BR (Sistem:2-4) Kalan Kasa : 60,35
Siena - U. Malaga >>> ÜST 153,5Roma - Montegranaro >>>ÜST 154,5Anadolu Efes - Olympiakos >>> ÜST 148,5Olimpia Milano - Unics Kazan >>> ÜST 139,5Bilbao - Real Madrid >>> ALT 158,5Nizhny - Krylya Samara >>> ALT 159,5Galatasaray (B) - Fenerbahçe (B) >>> ALT 157,5Kupon Bedeli: 22BR (Sistem: 5-7)Kalan Kasa: 38,35
Kısa kısa>>> Milanonun bu maçta seyircisi önünde 70 barajını geçeceğini düşünüyorum. ----------------------------------------- Efesin ilk maçına nadir alt verenlerdendim. Ama efes orada gördüki savunma yapmaya çalıştığı biraz üstün takımlara karşı ofansta çok sıkıntı yaşıyor, bence biraz savunmayı gevşetecek bugün, olympia çok rahat 75 görecektir. ----------------------------------------- Siena maçında Malaganın 75 sayıya ulaşacağını düşünüyorum. ----------------------------------------- Roma maçı açıkcası güvenmediğim bir maç ama montegranaro son deplasmanlarda 80 üzeri skor buluyor, açıkcası bu maçı ondan dolayı aldım. ----------------------------------------- Galatasaray da Alba uzun süredir yok, şaziyede bu maçta olmayacak, Pondexter eğer süre alırsa alt skoru kolaylaşır, tansiyonun yüksek olacağı maçta gs de 3 numara yok ama taraftar en az 12.000 kişi, bayanları erkeklerle kıyaslarsak atmosfer daha rahat etki altına alabiliyor. Bence bu maç 150 bile görülmeyebilir. ----------------------------------------- Nizhny maçı içimden geldi, birde bu takımın bjk maçı düşük skorlu bitmişti, ben bu maçta 160 olacağını düşünmüyorum. ----------------------------------------- Real sanırım fazla atmanın yanı sıra defansı sağlam tutmanın önemli olduğunu gösterebilecektir.
Euroleague milano>>>unics 3-4 farkla yenebilir ama milano için biraz haysiyet maçı ne yapıp edip 70 i geçeceğini hissediyorum. bilbao>>>3 farkla realin alacağını hissediyorum ve real 80 e ulaşamayacak. efes>>> 4 farkla efesin maç sonunu,7 farkla ilk yarıyı alacağını hissediyorum,ama oly 75 i bulacaktır bu maç. siena>>>13 farkla sienanın alacağını düşünüyorum ,havaya sağlam girdiler hızlı oyun tarzları oldu, malaga 75 i görecektir. Bu günki tahminlerimde sadece efes ilk yarı 1 i taraf bahsi olarak görüyorum,onun harici her şey olabilir bu yüzden alt-üst e yöneldim...
bilbao>>>3 farkla realin alacağını hissediyorum ve real 80 e ulaşamayacak. bence bilbao yine yenilmeyecek 1/1
Gümüşhanespor - Kırıkhanspor >>> ms1 (B) Aydınspor 1923 - Y.Yozgatspor >>> X2 (B) Ankara Demir - Bursa Nilüferspor >>> msX Dardanelspor - Tarsus İdman Yurdu >>> ms2 Pazarspor - Anadolu Üsküdar >>> msX Tekirova Bld. - Diyarbakır Kayapınar >>> msX hepsi geliyor inş böle biter
kardeşim pazar mahvetti, çarşamba ile bu maç içimden geçti tuttuk bunu aldık, 1-1 oldu sevindik 87 de 2-1 yaptılar
Gümüşhanespor - Kırıkhanspor >>> ms1 (B) Aydınspor 1923 - Y.Yozgatspor >>> X2 (B) Ankara Demir - Bursa Nilüferspor >>> msX Dardanelspor - Tarsus İdman Yurdu >>> ms2 Pazarspor - Anadolu Üsküdar >>> msX (87 de attılar Tekirova Bld. - Diyarbakır Kayapınar >>> msX Sistem : 2-4 Kazanç: 37,14 BR Kasa Son: 75,49 BR
targu - iller bankası >>> ms2 gs - lok. kharkiv >>> ms1 iki maç gelmesi muhtemel maçlar bunlarla kupon oluşturacağım...
TARGU MURES (B) - ILLER BANKASI (B) >>> MS2 MERSIN BSB (B) - TED KOLEJLILER (B) >>> İY1 (-4,5) Nizhny Novgorod - Krylya Samara >>> ALT 159,5 Anadolu Efes - Olympiakos >>> İY1 (-1,5) Kupon Bedeli: 5BR Kalan Kasa: 70,49BR
Galatasary - Kharkiv>>> MS1 MERSIN BSB (B) - TED KOLEJLILER (B) >>> İY1 (-4,5) Nizhny Novgorod - Krylya Samara >>> ALT 159,5 Minsk - Enisey >>> ALT 165,5 Maccabi - Cantu >>> MS1 (-8,5) Kupon Bedeli: 5BR(sistem 4) Kalan Kasa: 65,49BR