121 Büyükşehir Bld.Spor - Manisaspor Geçtimiz yılların flaş takımı olan büyükşehir belediye Abdullah avcının ayrılmasından sonra tabir yerindeyse eski günlerini mumla aratır oldu son 8 macta galibiyet alamadılar. Büyükşehirin misafiri liğin form grafiği düşen ama oynadıgı son maçta biraz kıpırdanma gördüğüm 90+ yediği golle fenerbahçeye kaybeden manisayı agırlıyorlar manisasporda 7 mactır galip gelemiyor istanbulda hava sert olimpiyattta oynanacak macta kısır bir mac beklidiğim kesin ama ibrenin manisa tarafına döndüğünü söyleyim mac sonu bekledim sonuç beraberlik ama 02 açık manisa avantajlı 122 Samsunspor - Orduspor Karadenizin komşu iki ilinin takımları arasında gecek mücadelede terazi ordusporu daha agır tartıyor ama samsunda evinde topladıgı puanlarla tutunmaya calışıyor. Ordu spor yeni teknik ekiple toparlanmaya başladı bu macta ben ordusporun macı kazanacagı düşüncesindeyim samsuna 1 puan ver maca cıkmaz bu sebeblede alt bitermac sonucu alt ve ordu galibiyeti 147 Bursaspor - Sivasspor Bursa liğe iyi başlasada hala iyi mücadele yapamıyorlar ve ertugrul hocanın buna bir care bulacagını düşünüyorum bursa nın bu haftaki konugu benim begendiğim bir takım sivas sivas gercekten iyi top ounamaya başladı yönetim boşlugu oldugu halde iyi bir sezon yaşıyorlar kolay gol yeme hastalıkları devam ediyopr ama her türlü atmasınıda biliyory bu sebeble bu maca üst oynamakta fayda varmacsonucu üst 148 Karabükspor - Trabzonspor Arka arkaya 4 mac kazanarak eski günlerine dönen trabzon deblasmanda karabük spora konuk olacak. Karabüke evinde herzaman güvenirim ama bu macta degil bu mac her türlü trabzon alır olcanla burakla iyi bir cıkış yakalayan trabzon bu mactan 3 puanı alır evine gidermac sonucu trabzon kazanır. 239 Fenerbahçe - Kayserispor Evinde bu sezon oynadıgı 9 macta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan fenerbahçe deblasman karnesi pek iyi olmayan kayseriyi agırlıyor ambaratın olmayışı kayseriyi cok etiledi. Fenerbahçe de forvet sıkıntısı hala devam ediyor gol yollarında etkisizler ama kadıköy fenerbahçenin kalesi ve olası sonuç belli ama iddanın vermiş oldugu oran mac tamamlamaya yarar ben fenerin bu macta gol yemeyecegini düşünerek azda atacagını var sayarak kısır bir mac bekliyorummac sonucu karşılıklı gol yok ve alt 361 Eskişehirspor - Galatasaray Evet kabul edelim bu sezon iyi oynayan ve 9 mactır kazanan bir galatasaray var ama bu seri devam edermi orası bu macta cözümlenecek ben son günlerde biraz risk almayı ve denemeyi sevmeye başladı bu alacagım bir risk evinde iyi sonuçlar alan es-es e güvenmiyor degilim ben kuponuma 1x acıktan es es deneyecem ama bana bu yazdıklarımdan dolayı güvenmeyen 1.65 den galatasaraya oynayabilirmac sonucu 1x acık es es 347 Ankaragücü - Gençlerbirliği Liğden bu sene düşmesi kesin olan ankaragücü eveinde yine aynı ilin diger bir temsilcisi gençlerbirliğiagırlıyor. Ankaragücünün onurlu gençleri onur mücadelesi vermeye kısıtlı imkanlarla sahda kalmaya calışıyor acaba diger ilin takımı bu onurlu davranışa destekmi olur köstekmi olur bilinmez ama ben bu macta derin bir beraberlik bekledimi belirtmek istiyorum gençler malum son haftalarda futbol olarak geriye gidiyormac sonucu 1 yada 0 diyorum
yorumların yarısı duygusal kalan yarısı da sansasyonel dostum... burada senden faydalanmak isteyenlere daha mantıklı yorumlar yapmanı umarım... değilse şu yaptığın yorumlardan bir ikisi tutup da zafer çığırtkanlığı yapma bence.. saygılar
cok basit olarak sunu söyleyim sana hoşuna gitmediyse benim yazılarımı konularımı takip etme sana zorla gir benim konuları oku ona göre oyna diyen yok haa ben daha iyi yaparım diyorsan buyur sayfa senin olsun bilmiyorum sen bunun farkındamısın ama biz burda kendimiz için degil site için çalışıyoruz ayrıca kimseyide menmun etme sevdalısı degilim benim esas alanın günlük tek mactır girersen o sayfaya o zaferi ben hak ediyorum
yazik yaaa bu olay artik baydi neden meyve veren agaci taslamaya calisiyorlar anlamis degilim su yorumu yazdiginiz adam sitedeki en yuksek basari yuzdesine sahip insan diyebilirim neyse tabiki elestiri olacak ama hakli elestiriler yapin lutfen sezar in hakkini sezar a verin...
BELKİ BU HAFTA SPOR TOTO MAÇLARI TAHMİN ETTİĞİN GİBİ BİTMEYEBİLİR.HERKES HERZAMAN KAZANACAK DEĞİL.AMA TEK MAÇLARDAKİ BAŞARINI GÖZ ARDI EDEMEM ADEM.SENDEN ALDIGIM TEK MAÇLARLA COK KUPON TAMAMLADIGIM OLDU.HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ EMEĞİNE SAĞLIK DOSTUM
yazik yaaa bu olay artik baydi neden meyve veren agaci taslamaya calisiyorlar anlamis degilim su yorumu yazdiginiz adam sitedeki en yuksek basari yuzdesine sahip insan diyebilirim neyse tabiki elestiri olacak ama hakli elestiriler yapin lutfen sezar in hakkini sezar a verin...
tekrar tekrar yazmanıza gerek yok romeo dostum.. eleştiriye karşı da tahammüllü olmayı öğrenmek olgunluktur.. amacım kırmak değil.. takip ediyorum ki sayfana giriyorum... sadece çalışmalarına duygularını katma ki hepimiz maksimum faydalanalım... tekrar saygılar ...
bu şekilde bir eleştiriyi asla kabul etmem sallama usulu yorum yapıyorsun tutuncada hava atıyorsun anlamı cıkıyor
simdi guzel abim bak soyle izah edeyim duygu katiyorsun hava atiyorsun dedigin adam benim takip ettigim son 1 ayda hergun a takimi adi altinda bizlere bir mac verir ve bu mac oyle 1.10 yada 1.30 oranli bir mac olmaz en az 1.80 ganyani olur ben sahsim olarak hergun bir macimi bu arkadastan alirim tek mac oynayabildigim icin hergun ademin verdigi maca ayrica tek mac basar ve kazanirim simdi bu adam salliyorsa biz nasil kazaniyoruz bu arkadas sayesinde yada salladigi bir analiz i cikar buraya yapistir altina da salladigi maclari acikla bende sana eyvallah adam takip etmis diyeyim..