14 ŞUBAT TAKIM PERFORMANS ORANLARI VE YORUMLARIM

Konu, 'arşiv' kısmında onay7 tarafından paylaşıldı.

1. onay7 Site Admin

emeğine sağlık abim cagliari ve strasbourgu 1/1 yazacağım
  2. gokpinar42 Yeni üye

valla araya araya bi hal oldum yeni asılmış :) saol super moderatör
  3. mrtozx Yeni üye

teşekkürler
  4. gokpinar42 Yeni üye

acaba formülü tekrar almamız mümkünmü ? (çok kısa bi süre için yazılıp silinmiş sanırım )
  5. rainman06 Yeni üye

HOCAM SELAM BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.SİSTEMİNİ YENİ ÖĞRENDİM VE ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.HESAPLAMANIN NASIL YAPILDIĞINI ÖĞRENMEM İÇİN SANA ZAHMET DETAYLI OLARAK ANLATABİLİRİSİN?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. shake2 shake2 shake2 shake2
  6. DeAtHOwL Yeni üye

ELİNE SAGLIK İBRAHİM ABİ YİNE DÖKTÜRMÜŞSUN
  7. Can1907 Site Admin

büyük emek var burda, saygıyla eğiliyorum ibrahim abimin önünde worshippy
  8. Fiorentina Yeni üye

abi altına kendi kuponunu yazsan iyi olurdu ben süpriz olmaz dediklerini yazdım 5 misli gircem
  9. ßaRø$-20 İddaa Müdavimi

emeğine sağlık ibrahim abi..
  10. gokpinar42 Yeni üye

üstat formülü tekrar almamız mümkün değilmi ? mesela ben daha önceki önerdiğim yılbaşı sonrası performasları için ( takviye yapıldı düşme hattına girdiler teknik adam değişti vs diye ) hesaplamak istiyorum (veya sadece 8-10 takım için). sakıncası yoksa tabi. daha önce verip tekrar silmişsinizde
  11. asildost Yeni üye

ibrahim kardeş emeğine sağlık teşekkürler bolşanslar shake2
  12. paocan Yeni üye

abı sımdı ıdda bı maca yuksek oran verdımı ne olur dusuk verdımı ne olur yanı oran larda oynama oldumu bızım ne tur sonuc cıkartmamız lazım kafam karıstı o konuda emın olmak ıcın sordum abıcım ? tesekkurler
  13. rainman06 Yeni üye

PEKİ HOCAM.371 Standard Liège v Westerlo MAÇINDA İDDAA 1,25 ORAN VERMİŞ STANDARD LİEGE'YE SENİN HESAPLAMANA GÖRE BU ORAN DAHA YÜKSEK ÇIKIYOR YANİ BU MAÇ BANKO 1 Mİ?
  14. byrmcrm Yeni üye

eywallah kardeşim saolasın...
  15. doğukan Yeni üye

abi herkes sayende parayı bulacak walla abi ferit yanına gelecek sistemi ona öğretme
  16. overboy Yeni üye

kusura bakmayın ama ben birşey anlayamadım yukarda ki rakamları biraz anlatabilirseniz sevinirim
  17. Gerrardinho Yeni üye

Eline sağlık abim
  18. Ăяŧїŝŧ İddaa Müdavimi

cok ugrasmıssın abi emegine saglık
  19. FabreGaS İddaa Müdavimi

Teşekkürler , emeğine sağlık :)
  20. FabreGaS İddaa Müdavimi

Emeqinize Saqlık Tesekkürler :)

Sayfayı Paylaş